2011. április 10., vasárnap

RAK Millunak

Millu tett fel a blogjára egy aranyos kis videót a fiáról és pár fotót is közzétett, ha esetleg valaki kedvet kapna azokból oldalt készíteni.
No és gyorsan le is csaptam a lehetőségre!
Patrik egy vagány, eleven kissrác, hasonlít az én Tomimra.
Remélem, hogy nem nagyon lövök mellé az oldalakkal és tetszeni fog Patriknak és az édesanyjának.
Az első oldalon vagány gyereket kreáltam Ginger Power készletével, mert a színvilág nagyon passzolt.
A második oldal egy kicsit bohókásabb lett, eredetileg húsvéti oldalnak indult, ugyanis Patrik egy labdán ült, egyből kitaláltam, hogy azt cserélem egy tojásra, de Scrappers Delights húsvéti készletét nézegetve inkább egy répánál kötöttem ki és egyéb zöldségeknél :-)).
Azért harmadiknak csak összejött egy kis húsvéti feeling Xcenedra Eggs Greating készletével.
Hozzáteszem, hogy pillanatok alatt összeálltak az oldalak, ami talán annak is köszönhető, hogy sok szép fotó közül válogathattam!

Fogadjátok sok szeretettel, remélem, hogy örömet szerzek Nektek!



És micsoda boldogság!
GSO by AvitalScrap

5 megjegyzés:

  1. Szuper kis oldalak, Csilla biztos nagyon fog örülni nekik. Nekem legjobban a középső tetszik, az teljesen telitalálat

    VálaszTörlés
  2. Hú,szenzációsak,nagyon-nagyon tetszik!!!Patrik most mondja ezerrel,hogy én ilyeneket nem tudok,még nem is csináltam,tetszik neki is!!Köszönjük szépen,örülünk nagyon,mennek is majd a blogra.Nekem az első lett a kedvencem,a vagánysága miatt.A harmadik nagyon jellemző rá,sima úton is simán elesik és persze pont sárba.A második meg nagyon aranyos.Még egyszer köszönjük.Most el kell magyaráznom,miért kapott mástól oldalt. :D

    VálaszTörlés
  3. Mindhárom tündéri lett...nekem a répás a kedvencem...asszem megyek és feldobok néhány csellengő fotót a blogomra, hátha valaki kedvet kap azokra is :))))

    VálaszTörlés
  4. Klasszak de nekem természetesen az első a nyerő.

    VálaszTörlés
  5. Az első az iiiigeeen, az nagyon vagányos lett! A többi pedig aranyos; remek munka volt!

    VálaszTörlés