2011. április 30., szombat

És megint a suli.....

....egyszerűen képtelen vagyok elszakadni ettől a témától. Annyira közel van már, pár hónap és megkezdődik.
Annyi gondolat kavarog a fejemben.....hogy fog tetszeni Tominak? Jól választottunk-e iskolát  és tanítót? Ha kudarc éri, fel tudunk-e állni és tovább menni? Lesznek-e majd barátai?
Egyelőre nagyon lelkesek vagyunk és várjuk az iskolakezdést, mindennap beszélgetünk róla, hogy mekkora öröm lesz, ha már egyedül tud olvasni, számolni....
Kedves barátnőm, Zsani blogján olvastam, hogy a hétvégén ingyenesen letölthető a Rossi Design gyönyörű készlete (Do you remember), ha Téged is érdekel, Innen letölthető.
A szinei szépek, rózsaszín és barna kombinációja, ezáltal illik fiús-lányos oldalhoz egyaránt.

 
Az oldalamon Tomi szerepel a csini ruciban, amiben elköszön ovitól és köszönti majd szeptemberben az iskolát. Azt próbáltam beletenni, hogy vége a játéknak, megkomolyodott, eltelt az idő és más korszak következik......
 


5 megjegyzés:

  1. Nagyon elegáns,nagyfiú!!!Szép lett az oldalad.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ismerős az érzés. Én tán jobban izgultam a suli miatt, mint Zolcsi (szerintem Ő teljesen nem is fogta fel, csak mikor már suliba jártunk).
    Tetszik az oldalad, kifejezi, amit szerettél volna.

    VálaszTörlés
  3. Tomi igazán elegáns fiatalember!! Drága Evus! Bármi is történik az otthonon kívül, a gyerekek számára is a legfontosabb, hogy mindennap odatérnek vissza, ahol szeretetben, biztonságban vannak. ... és egy ilyen anyukával, mint Te (meg apukával) mindig ez várja Őt otthon:-)) Bízz Tomiban és magatokban!:-)

    VálaszTörlés
  4. Könnyebben fogja viselni, mint Te! A gyerekek sokkal flottobbul menedzselik a változásokat, mint mi felnőttek! Nagyon édes komoly nagy fiad van! És innen nézvést is nagyon okos! Pusza!

    VálaszTörlés