2011. december 31., szombat

Boldog új évet Mindenkinek!

1 évvel ezelőtt nagy változásokról beszéltem, akkor még nem voltak kézzel foghatóak...hihetetlen, hogy mennyi minden történt ennyi idő alatt.
Nagy aggódások közepette beadtam lánykámat oviba, ahová nagy örömmel ment és nagyban megkönnyítette az én munkába állásomat is. Aztán történt egy betegség és bizony sírva mentünk oviba úgy 2-3 hónapig.....én meg dolgozni....De ez is elmúlt és újra vidám ovis lett a lánykám és boldogan szerepelt a karácsonyi műsorban.
Nekem egész könnyen ment a visszaállás a munkába, persze sokat jelentett, hogy csak 6 órában dolgozom, gyerekbarát időbeosztással.
Aztán eljött a szeptember és Tomi elsős lett.....Sok-sok félelem és izgalom volt bennem, ő csak örült, hogy végre suliba jár! Eddig jól vettük az akadályokat, szépen megy a tanulás, de rájött, hogy mennyivel könnyebb volt ovisnak lenni....kemény az iskola mostanság.
Ezzel egy időben történtek még változások, amik nem voltak betervezve........de nem részletezem, mert mostanra ezek is megoldódtak és bizakodva nézünk az új esztendő elébe!



Boldogabb Új Évet!

Töltsünk pár csepp jó lét az ünnepi pohárba,
költözzön a jólét kies kis hazánkba.
Szívünk csordulásig teljen szeretettel,
legyen a világon boldog minden ember!
Legyen a Mennyország, már itt lenn a Földön,
szellem és a lélek fényben tündököljön.
Mit annyian várunk, jöjjön el az óra,
minden kedves álmunk váljon most valóra.
Én csak ezt kívánom magamnak és néked:
éljünk meg egy csodás, boldogabb új évet!

2 megjegyzés: