2012. január 27., péntek

Gardenparty by Nathalie Scrap and Design

Bár igen-igen messze vagyunk a kertiparti ötletétől, Nathalie egy nagyon cuki rajzos készletet hozott ebben a témában. Tele van édes állatkákkal, nagyon tetszik nekem!
Ha érdekel Téged, akkor megvásárolhatod a Scrapbird-nél csak $3.00-ért.


Most egyértelműen Tomis-oldalban gondolkoztam. Közel állnak hozzá az állatok, bár továbbra is inkább műszaki beállítottságú.
Ha már itt vagyunk, szeretnék személyeset is írni.
Megkaptuk a félévi értékelést, ami igen-igen terjedelmes, mert elsőben (azt hiszem, még másodikban is) szöveges értékelést kapnak a kisdiákok. Ebben csak az a baj, hogy már annyira részletes, hogy a végére nem is tudja az emberlánya, hogy akkor jó vagy sem :-))).
De a lényeg azért kiolvasható: van egy nagyon jóeszű, gazdag szókincsű, erősen motivált gyerekem, aki igen jól vette az eddigi akadályokat....bár csöppet eleven, türelmetlen, illetve szeretne ő lenni a főnök.
Hihetetlen, hogy ennyi idő elég arra, hogy megtanulja az ABC-t és olvasson! Tomi abszolút nulláról indult, nem akartam előre tanítgatni, csak a nevét tudta leírni. Számok terén jártasabb volt, de ugye az azért másabb.
Másik nagy büszkeségem, hogy egy megyei szintű iskolaújságban megjelent az egyik rajza, azért ez 7 évesen nagyon-nagyon szép!!!

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok Tomi szép eredményeihez, imátkozom, hogy majd az én fiam is képes legyen ilyeneket produkálni. Az oldal meg nagyon bájos lett!

    VálaszTörlés