2012. január 11., szerda

Filmes cewe.

Ó, de régóta vágytam már arra, hogy Tiboca ötletét válassza Random! Már nyáron a fejemben volt az ötlet, hogy tutira Dexter és én leszünk az oldalon!
De vissza a kihívásra, a feladat az volt, hogy kedvenc filmünk, sorozatunk részesévé váljunk és tervezzünk egy plakátot.
Hétfőn gondolatban jártam egy örömtáncot és elővettem a félig kész Dexteres oldalamat és tovább símogattam, finomítgattam......
Megmondom őszintén, hogy nagyon félve tettem fel a galériába, mert akárhogy is szépítjük, Dexter egy sorozatgyilkos, bár a rendesebbik fajtából, ha lehet ilyet mondani.
Amikor először láttam belőle, egyből megfogott! Maga a téma és főszereplő jelleme. 
Adott egy sérült ember, aki nagyon nehezen alakít ki kapcsolatokat másokkal, mégis családos ember lesz belőle. 
Benne van az gyilkolás utáni vágy és nagyon profin végre is hajtja, amit kigondol. Amilyen hidegfejű gyilkos, olyan esendő ember, imádom!!!!
Mutatom is az oldalam, ami vérben ázik......
És nagyon örülök, hogy kedvezően fogadták kedves scrap-társaim az oldalt, sőt kiderült, hogy sok-sok Dexter-rajongó van köztük :-)))


Azért tűzoltásnak, ellensúlynak egy másik oldalt is készítettem, egy csajosabb, könnyedebb téma: Született feleségek. Nem is tudom, hogy melyik lennék én.......talán mindenkiből egy kicsi :-))).


2 megjegyzés:

  1. Fergeteges megoldások!Nagyon ráéreztél a kihívásra:)

    VálaszTörlés
  2. Első oldaladnál - azt hiszem szabad ezt mondanom- : Brutál jóóóóó! :))) Nagyon klassz vagy!!!

    VálaszTörlés