2011. március 6., vasárnap

Változások

Már év elején említettem, hogy lesznek a családunkban változások, amik törvényszerűek, kellenek, de mégis van egy kis szomorúság is bennem miattuk.

Noémi immár 2 hete ügyes óvodás, ügyes kiscsaj, megkönnyítette mindkettőnk számára a kezdést, mert mindenféle sírás és tiltakozás nélkül, boldogan és büszkén vonul az oviba reggelenként.
Persze lesz itt még nyafogás (bár Tominál sem volt ilyen, ő is első naptól fogva boldogan ment és nem volt megtorpanás), de bízom benne, hogy túljutunk majd azon is.

Holnaptól kezdve pedig én is a dolgozó nők táborát gyarapítom.

Fogalmam sincs, hogy fognak alakulni a napjaink, mire lesz időnk és mire nem.....A CT tagságaimat is egyelőre megtartottam, 3 van belőle, ebből 1 tervező ritkán jelenik meg új készlettel, így bízom benne, hogy lesz időm és kedvem továbbra a scrappelni.


7 megjegyzés:

  1. Hamar kialakul az új meder.Kedved tuti lesz már csak levezetésnek is.Az idő az kicsit kényesebb.
    Jó hetet!

    VálaszTörlés
  2. Osztom fegya véleményét. Levezetésnek isteni, hidd el! Sőt nekem sokkal több kedvem van, és ihletem, amióta időm nincs. De hát ez ugye Murphy :D

    VálaszTörlés
  3. Akkor boldog első munkanapot! És gyors visszarázódást...és jó scrapbook-ozást továbbra is; kedved, témád lesz bőven, időt pedig kerítesz majd, meglásd!

    VálaszTörlés
  4. Legyen így vagy úgy, de mi várni fogunk itt nálad, hogy mikor jössz új oldalakkal, beszámolóval! Kívánok Neked sok-sok energiát az elkövetkezendő időkhöz!

    VálaszTörlés
  5. SOk sikert és kitartást az újra dolgozáshoz!!!! :)
    Nekem nem volt vészes, bár eléggé nehezen szokom meg az újbóli mindennapos pörgést. Az tény, hogy időd kevesebb lesz scrappelni, de remélem a kedved megmarad!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szurkolok, hogy minden változást könnyen tudjatok megélni! Ha Noémivel sikerült, egészen biztos, hogy a Családotok örömét is megtalálja a változásokban. Persze, önző módon, azt nagyon sajnálnám, ha kevesebb oldalad látnám. Sok, sok energiát, és könnyebb átállást kívánok!

    VálaszTörlés
  7. Szurkolok, hogy zökkenőmentes legyen mindannyiótoknak a váltás! Várom türelemmel az oldalaidat! Pusza!

    VálaszTörlés